0.0

TÜV TÜRK Denizli

Araba Tamiri

Hakkında
0.0

ÜVTÜRK; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının denetiminde periyodik araç muayene hizmeti vererek, Türkiye'de trafik ve araç güvenliğinin artmasına önemli katkı sağlamaktadır.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının denetiminde, 47 alt işleticisi ile beraber araç muayene hizmetini yürüten TÜVTÜRK, 81 ilde işletime açtığı uluslararası standartlara uygun 203 sabit, 5  motosiklet, 76 gezici ve 24 gezici traktör  istasyonu ile toplamda 308 araç muayene istasyonuyla tüm Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

 

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları'nda, araçlarda belirlenen noktaların fonksiyonel ve gözle kontrol edildiği periyodik araç muayenesinin yanı sıra, egzoz gazı emisyon ölçümü, yola elverişlilik muayenesi, zorunlu muayene, tespit ve tadilat sonrası muayene hizmetleri verilmektedir. TÜVTÜRK, tüm bu hizmetleri TÜRKAK tarafından akredite edilmiş, birebir aynı özellik ve ortak standartlara sahip istasyonlarında, işinin uzmanı yaklaşık 3500 eğitimli personeliyle gerçekleştirmektedir. Muayeneler, www.tuvturk.com.tr internet sitesi, 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezi, e-devlet kapısı veya istasyonlardaki kiosklardan alınabilen ücretsiz randevuyla hızlı ve kolay bir şekilde yaptırılabilmektedir.

Kuruluş Türü

Araba Tamiri

Dinlenme Alanı
Arabaya Servis

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler