0.0

Galata Konak Cafe

Kafe

Hakkında
0.0

HAKKIMIZDA

1975 Yılında Nişantaşı’nda Erol Aki tarafından hizmete açılan Konak Pastanesi Türk ve dünya mutfağı tatlılarının farklı lezzetlerinin sunulduğu menüsü ile Nişantaşı’nda vazgeçilmez işletmelerden birisi olmuştur.1998 yılında Erol Aki’den hizmet bayrağını tüm çocukları devralmıştır.

1998 yılında tarihi Galata Kulesi’nin yakınında tadilat ve restorasyon işlerine başlanan bina Ağustos 2006 yılında Erol Aki’nin çocukları tarafından babalarına ve tüm İstanbul halkına atfen “GALATA KONAK CAFE” olarak hizmete açılmıştır.

Galata Konak’ta İstanbul’u İstanbul yapan gün batımlarını, lezzetli yemekler ve tatlılar eşliğinde dostlarınızla sohbet ederken veya kahvenizi yudumlarken izleyebilirsiniz.

Galata Konak Cafe 60 kişilik kapalı,170 kişilik açık alan kapasitesi ile özel günlerinizde, kutlamalarınızda, kurumsal davetlerinizde talebinizi karşılamaya, sizi eşsiz tarih kokan deniz manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile ağırlamaya hazırdır.

Tüm İstanbul halkına Galata Konak Cafe’ye “Hoş geldiniz” diyor; şehrin merkezinde gizli kalmış, sessiz, sakin ve huzur dolu işletmemizi keşfetmenin mutluluğunu doyasıya yaşamasını diliyoruz.

KAHVALTI

Galata Konak Cafe’ de muhteşem manzara eşliginde harika bir kahvaltıyla güne başlayın, günün mutluluğunu garanti altına alın! Siz keyifli sohbetler ederken tazecik lezzetler masanıza gelecek günü enerjik geçirmenize yardımcı olacak. Galata Konak Cafe ayrıcalığı ile Galata Kulesine karşı kahvaltı keyfi sizlerle.

Kahvaltı tabağımız serpme kahvaltı ile eş değer seviyededir. Zengin içerik ve doğal ürünler ile unutulmaz bir kahvaltı deneyimi yaşayacaksınız.  Neler mi var?

Beyaz Peynir, Burgu Peynir, Dil Peyniri, Bal, Tereyağ, Tahin Pekmez, Yeşil Zeytin,Siyah Zeytin, Kayısı, Ceviz, Macar Salam, Dana Jambon, Tavuk Jambon, Domates, Salatalık, Haşlanmış Yumurta, Gözleme, Su Böreği, Poğaça, 3 Demleme Çay

Fiyat 55,50 TL

Kuruluş Türü

Kafe

Mutfaklar ve Yemekler

Hamburger
Kahvaltı
Kek
Salatalar
Atıştırmalık
Tatlılar
Akşam Yemeği

Özellikler

Ücretsiz İnternet Erişimi
Sigara İçmeye Ayrılmış Bölge
Dış Mekan
Güvenceli
Alkolsüz

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler