0.0

Aynalı Restaurant

Restoran

Hakkında
0.0

 Çalışma Saatleri: 09:00 - 00:00

Modern Dünya yemekleri ile Osmanlı mutfağının olağanüstü lezzetlerini sunan Aynalı Restaurant , Antalya'nın incisi Kaleiçi'nde hizmet vermektedir. Kaleiçi’nin merkezinde, Akdeniz'in nefes kesen manzarasına sahip restoranımız, kaliteli servisi ile rafine lezzetlerin peşindeki yerli ve yabancı misafirlerin popüler seçimidir.

“Kaleiçi'nin Cevheri” mottosuyla hizmet verdiğimiz restoranımız; haftanın yedi günü, öğle ve akşam servisine açıktır. Yoğun iş gününün ardından alınacak kokteyl ve aperatifler için mükemmel, dinlendirici ve kusursuz şekilde hazırlanmış bar ve lounge bölümlerimiz, Aynalı Restaurant’ı eşsiz kılan diğer özelliklerdir.

Akdeniz ve Osmanlı mutfaklarının yanı sıra Dünya mutfaklarından özenle seçilmiş yemekleri ile hazırlanan mönüleri, müşterilerimiz tarafından seçilen farklı şaraplarla eşleştirerek misafirlerimizin damak zevkine sunduk.

Bu canlı ve kozmopolit şehrin kalbinde yer alan Aynalı Restaurant, sakin atmosferini Akdeniz'in ışıltılı ve berrak denizine borçlu... Restoranın kendine özgü modern dekoru yaratılırken Akdeniz'in özelliklerinden faydalanıldı

Kuruluş Türü

Restoran

Erişilebilirlik

Tekerli Sandalye Erişimi Mevcut

Özellikler

Açık Alanda Oturma
Vejetaryen
Eğlence Bölgesi

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler