Xanadu Island Bodrum
ONLINE CHECK IN
OLANAKLAR

Özellikler

Yarımada Üzerinde Eşsiz Konum

Ege'nin masmavi suları ile çevrili özel bir yarımadada konumlanan Xanadu Island, mavinin zerafeti ile yeşilin huzurunu sizler için bir araya getiriyor.

High Class Hizmet

Xanadu Island otelimiz, High Class All Inclusive konsepti ile dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine sıra dışı bir tatil keyfi yaşatıyor.

Tamamı Deniz Manzaralı Villa ve Süitler

Her biri özenle hazırlanmış ve özel mimarisi sayesinde tamamı deniz gören süit ve vilları ile Xanadu farkını şimdi keşfedin.

Xanadu High Class Club İle Özel Avantajlaran Faydalanın

Xanadu High Class Club ile tatiliniz puana dönüşüyor ve puanlarınız size özel benzersiz avantajlara dönüşüyor!

Cazibe Merkezlerine Yakınlık

Eşsiz konumu ile, romantik sokakları ve heyecan dolu gece hayatıyla öne çıkan Bodrum ve çevresindeki pek çok tarihi ve turistik noktanın yanı başında.

Hijyen Sertifikalı Güvenli Otel

Covid-19 önlemleri ve hijyen uygulamaları ile "Güvenli Turizm Sertifikası" almaya hak kazanan Xanadu Island, sağlığınız için tüm ayrıntıları düşünüyor.

BODRUM

Xanadu Island


Türkiye'nin batı kıyısında şirin bir kasabada, Ege'nin masmavi suları ve huzur veren yeşilinin tam ortasında, özel bir yarımadada yer alan Xanadu Island; 55.000 m2 alanda, 222 odası, high class all inclusive konsepti, lüksü konforla buluşturan sıra dışı tatil anlayışı ile her biri deniz gören süit ve villalarında, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Tarihi dokusu, daracık romantik sokakları ve büyüleyici gece hayatı ile göz dolduran Bodrum'a 30 , Bodrum Milas Havaalanı'na 50 dakikalık sürüş mesafesinde bulunan Xanadu Island; Akyarlar Plajı'na 14, Karaincir Plaj'ına ise 30 dakikalık yürüme mesafesinde bulunarak, cazibe merkezlerine yakınlığı ile ön plana çıkıyor.

SÜİTLER & VİLLALAR

Konaklama

Shang-Du Spa

Konseptini ve adını, İpek Yolu'ndan geçen pek çok ünlü gezgin ve Marco Polo'nun eserlerinde; olağanüstü güzellikteki bahçeleri, altın ve kuş motifleri ile bezeli evleri, hayvanları ve rengarenk çiçekleri ile tasvir edilen Shang-Du kentinden alan spa merkezinde, Uzakdoğu'nun hayran bırakan bakım ve güzellik sırları cildinizle buluşuyor.