Gelecek için teknolojik zeka

Dijital
Çözümler

Her biri alanında uzman, genç, dinamik ve yenilikçi kadromuz ile planlamadan, projeye; tasarımdan yazılıma dek işletmenize değer katmak üzere çıktığımız bu yolda, müşteri odaklı anlayışımızı kaliteli hizmet ile buluşturuyoruz.

Hizmetler
& Neler Yapıyoruz?

İşler

Web Tasarım
& Programlama

Firmanızı, verdiğiniz hizmetleri ve iş fikrinizi ileri teknoloji ve tasarım araçları ile kurguluyor; kurumsal kimliğiniz ve yaratmak istediğiniz algı doğrultusunda farklılıklarınızı ön plana çıkarıp bunları hayal gücümüzle birleştirerek sizin için en işlevsel, modern ve amaca yönelik özgün ve kurumsal bir web sitesi tasarlayıp programlıyoruz.

Web Tabanlı Özel Yazılım

Sizlerin hayali bizim yazılımımız ile birleşiyor. İş fikrinize en uygun, geliştirmeye açık, kullanıcı dostu, güvenilir, arama motorları ile optimize ve mobil uyumlu kodlar yazarak aradığınız çözümü sınırsız hayal gücümüzle kodlarımızı birleştirerek sunuyoruz.

Web Hosting & Domain Hizmeti

Barındırma hizmeti ile web sitenizde bulundurulmasını istediğiniz içerikleri bu alana yüklüyor ve web sayfanızın arka yüzünü sizin adınıza kendi sistemimiz içinde güvenle barındırıyoruz. Markanıza ait alan adının satın alınması, barındırılması ve yenilenmesi işlemlerini gerçekleştirerek web sitenizin ilk adımlarını atıyoruz.

Mail Hosting

Yüksek disk kapasitesi ile yüzbinlerce maili sorunsuz olarak e-postanızda tutabileceğiniz, mobil uyumluluk özelliği ile internet erişiminizin olduğu her yerde işlerinizi organize edebileceğiniz ve tüm bu maillerin arşivlendiği profesyonel bir e-posta hizmeti sunuyoruz.

Arama Motoru Optimizasyonu

Web sitenizin rekabetçi bu ortamda "ben de varım" diyebilmesi için; Google, Yandex gibi arama motorlarında üst sıralarda yer alması gerekir. Web sitenizi tasarlayıp programlarken arka plandaki yazılımlarımız ile sitenizi arama motoru optimizasyonuna uygun şekilde kodlayarak; varlığınızı kanıtlamanıza ve rekabet etmenize olanak sağlıyoruz.

Sosyal Medya & Reklam Yönetimi

Özenle inşa ettiğiniz marka imajınız ve itibarınızın sağlamlaştırılması, korunması ve yayılmasını sağlamak amacıyla kurumsal kimliğinize uygun dil ve yöntemle sosyal medya hesaplarınızı ve reklamlarınızı hedeflerinize uygun şekilde yönetiyor, varlığınızı en uygun ve en ekonomik yol ile hedef kitleniz ile paylaşıyoruz.

İŞLER
& NELER YAPTIK?

Referanslar

  • Loyexa Otellere özel misafir sadakat yönetimi ve CRM uygulaması ürün geliştirme, tasarım ve yazılımı

  • Ankara Kalkınma Ajansı Dış Ticaret İstihbarat Merkezleri operasyon yazılımları ve web sitesi

  • OSTİM Dış Ticaret İstihbarat Merkezi operasyon yazılımı ve web sitesi

  • Antalya Organize Sanayi Bölgesi Web sitesi ve kurum içi operasyon yazılımları

  • AOSB Teknik Kolej Web sitesi ve kurum içi operasyon yazılımları

  • AOSB Dış Ticaret ve İstihbarat Merkezi Web sitesi ve kurum içi operasyon yazılımı

  • Xanadu Island ve Xanadu Resort Web siteleri

  • Innvista Hotel Belek ve Innova Sultanahmet Web siteleri ve misafir sadakat programı yazılımı

  • Tazeyorum.com Ürün geliştirme, tasarım, yazılım ve yönetim

İletişim

Bize Yazın

Talep, öneri ve sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçin.

info@gelitz.com

+90 242 318 19 20

Çağlayan Mahallesi 2013 Sokak
No: 14 Muratpaşa / Antalya

Mesajınız bize ulaştı, teşekkürler.